Escape room Slag om Arnhem

Bedrijf: Clocked-Up

Contacten:

Looierstraat 41 6811 AV Arnhem ()

+31 6 30403662

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

De slag om Arnhem: één van de meest dramatische veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Zoveel slachtoffers, pijnlijke herinneringen en verhalen. Zo ook van oorlogsheld: Berend M. Janssen.

Als verslaggever voor een regionale krant, doe je onderzoek naar het indrukwekkende leven van Berend. Je hebt al een hoop informatie in oude kranten en documenten gevonden. Nu hij op zijn sterfbed ligt, is het je toch gelukt om even met hem te praten over zijn herinneringen aan deze donkere periode.

Gedurende het gesprek heeft hij het over één groot geheim dat hij al die jaren voor zichzelf heeft gehouden. Voor de oorlog heeft Berend iets verstopt in een kluis, zodat de bezetters dit niet van hem af konden nemen. Hij wilt dat deze spullen in goede handen terecht komen en jullie kunnen hem daarbij helpen.

Gelukkig heeft hij wel nog een rugzak met persoonlijke spulletjes. Misschien komen jullie daarmee verder?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.