Escape game Pandora's Box

Bedrijf: Escape Room Elst

Contacten:

Ambachtsweg 11 6662 NV Elst ()

+31 481 356 704

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen zitten vol kwaad tegen de mensheid. Er zal veel angst ontstaan als de doos in de verkeerde handen valt. De doos weggooien is te gevaarlijk. Hij mag nooit gevonden worden door kwaadwillende mensen.

Jaren heeft hij de doos bewaakt. Nu is het tijd om de doos door te geven aan de volgende waardige bewaker. De tijd dringt want hij weet dat er mensen zijn die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ze erachter komen dat hij de doos heeft. Hij moet de doos verstoppen. En alleen waardige mensen die de opdrachten kunnen vervullen, zullen de doos van Pandora vinden.

Hij glimlacht en dacht aan zijn eigen zoektocht naar de doos. Een mooie spannende ervaring die hij nu gaat delen met de volgende generatie avonturiers.

Ben jij daar één van?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.