Escape game The Syndicate

Bedrijf: Escape Room Gelderland

Contacten:

De Houtakker 51 6681 CW Bemmel ()

06-28 76 80 02

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест De Gilde der Wijzen

De Gilde der Wijzen

Waardering: (1 beoordeling)
Квест De Nachttrein

De Nachttrein

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

De georganiseerde misdaad is vrijwel geheel onder controle van ‘Het syndicaaat’. Ze bezitten de halve stad , en zo ook het beruchte Hotel ‘De gouden draak’, van waaruit de leiders van het syndicaat opereren. Met veel moeite was het gelukt om een infiltrant binnen de organisatie in het hotel te krijgen.
Helaas is sinds enkele dagen is echter niets meer van hem vernomen. Hij stond aan de rand van een doorbraak en had cruciale info verzameld om de organisatie lam te leggen. Het laatste wat we vernomen hebben is dat in het hotel een kamer moet zijn, bijgenaamd the ‘vanish room’, Vele mensen zijn als vermist opgegeven na een bezoek van deze kamer. Aan jullie de taak om via een omgekocht personeelslid van het hotel deze kamer te onderzoeken. Verzamel informatie en probeer te achterhalen wat er met de informant is gebeurd. Maar let op: de kamer is goed beschermd, en jullie moeten op alles voorbereid zijn.

Zijn jullie in staat om voldoende bewijs te verzamelen om de grote leiders achter slot en grendel te krijgen.?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.