Escape game Blackbeard's Treasure

Bedrijf: kraakdekist

Contacten:

Elleboog 8 6713 KP Ede ()

+31 6 53877465

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Schip Ahoy luitjes. Poe, deze kist is zo zwaar als een anker.

Ik ben kapitein Hornigold. Deze buit had ik nog tegoed van kapitein Blackbeard. Ik ken die vervloekte vrijbuiter nog van vroeger, ik ben degene die hem het enteren het het kielhalen heeft geleerd. Alles wat hij nu weet. In 1716 kwam hij bij mijn bemanning als lichtmatroos. Al snel klom hij op en kreeg hij van mij de leiding over een gewonnen sloep. Samen met die landrot heb ik een hoop schepen geënterd en buit gemaakt. Op 22 oktober 1717 hebben we twee schepen leeggeplunderd. Waaronder deze kist op de Good Intent van Dublin. Blackbeard vertelde me dat dit een waardevolle schat was, maar verdoezelde deze.

Met de komst van gouverneur Woodes Roger werd besloten veel piraten gratie van de koning te verlenen. Ik besloot amnestie te nemen en verliet Blackbeard en de kapiteins. De verdoezelde schat van de Good Intent beloofde Blackbeard mij en zo kreeg hij de leiding over onze vloot.

Duizend bommen en granaten. Volgens mij heeft Blackbeard, die oude dronkenlap, mij belazerd want er zit geen sleutel bij. Het is alle hens aan dek. Helpen jullie me mee de kist te openen stelletje vrijbuiters? Dan delen we de schat.

Ik sta met jullie in contact via het moderne kijkvenster. Blackbeard heeft mij aanknopingspunten gegeven, die vinden hier en kunnen jullie altijd bekijken. Geef het als jullie verder komen door aan mij. Dan geef ik de nieuwe aanknopingspunten door.

Alle trossen los!
Kapitein Hornigold

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.