Escape room Case 0048

Bedrijf: The Team Building

Contacten:

Admiraal Helfrichlaan 6 3527 KV Utrecht ()

+31 30 290 1738

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест The Diamond Heist

The Diamond Heist

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

Het is begin jaren 50, jouw rechercheteam komt op het spoor van een mysterieuze zaak. De laatste weken is het aantal vermissing’s zaken flink gegroeid. Een undercoveragent die met het onderzoek bezig was is afgelopen week ook verdwenen. Uit zijn rapporten blijkt dat hij sterkt twijfelde over het oude ziekenhuis. Veel van de verdwenen personen hebben een link met deze locatie.

Deze vermissing’s zaak heeft de hoogste prioriteit. Aan jullie dan ook de taak om er achter te komen wat er is gebeurt, met de vermiste personen. Rondom het ziekenhuis heerst al wat langer onrust. Het lijkt dan ook de beste plek om te beginnen met het onderzoek. Een nadeel is dat niemand zonder reden wordt toegelaten binnen het ziekenhuis. De enige optie lijkt te worden opgenomen in het ziekenhuis. Bereid je dus goed voor om de dokter te kunnen overtuigen.

Bijzonderheden:

Escaperoom Case 0048 kan zowel los gespeeld worden als in een battle tussen twee teams (2 tot 4 personen per team).

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.