Escape game The Diamond Heist

Bedrijf: The Team Building

Gemiddelde waardering:

3.0 / 5

1 beoordeling

Contacten:

Admiraal Helfrichlaan 6 3527 KV Utrecht ()

+31 30 290 1738

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

In deze escaperoom duik je in de wereld van de broers Harry en Charles Quant. De broers ontpopten zich van kwajongens tot meesterdieven. Op hun tiende openden ze de sloten van hun kamers met een paperclip. Op de middelbare school lukte het ze de kluis te openen waar de examens werden bewaard. En op hun 25e zetten ze een kraak in een bank, waar ze voldoende goud en juwelen ophaalden om een paar jaar vooruit te kunnen. De broers werden bekend als Big Harry en Little Charlie, twee ware meesterdieven. Altijd samen, geen geweld, met slimme trucs op weg naar hun doel. De acties van de broers gingen van een leien dakje, tot pas geleden.

Charles kreeg er genoeg van dat Harry de baas speelde. Vooral toen Harry de opbrengst opeiste van hun laatste kraak; The Ephemeral Diamond oftewel De Ongrijpbare Diamant. Het wordt hoog tijd om de zaken recht te zetten, maar Charles is niet opgewassen tegen de veiligheidsmaatregelen van zijn broer. Wat nu?

Charles heeft hulp nodig! Omdat Harry niet gelooft in cijfersloten, is de kluis op een bijzondere manier beveiligd. Lukt het jouw team om deze kluis te kraken en de diamond terug te winnen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.