Escape game De Verzetsgroep

Bedrijf: The Team Building

Contacten:

Admiraal Helfrichlaan 6 3527 KV Utrecht ()

+31 30 290 1738

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест The Diamond Heist

The Diamond Heist

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

Het einde van de Tweede Wereldoorlog nadert; het is 1945 en Jacoba van Tongeren (leidster van Verzetsgroep 2000 en verantwoordelijk voor ongeveer 2500 onderduikers) krijgt bericht dat de Duitsers het hoofdkwartier van de verzetsgroep zijn binnengevallen. Op het hoofdkwartier ligt naast de gehele administratie ook de belangrijke coderingsmethode die wordt gebruikt door de leden van de verzetsgroep. Hiermee kunnen zij berichten versleutelen en hun identiteit geheim houden. Hoe moet het nu verder met alle waardevolle informatie die op het hoofdkwartier ligt? Mochten de Duitsers deze coderingsmethode in handen krijgen dan is de verzetsgroep ontmaskerd!

Nadat Jacoba naar het hoofdkwartier is gesneld kijkt ze op een afstandje toe hoe de Duitsers in en uit lopen met de administratie. Op een gegeven moment verlaten de Duitse officieren het huis en niet veel later volgen de overgebleven soldaten. Het huis is onbewaakt, dit is hét moment om naar binnen te gaan. Duizenden onderduikers en verzetshelden zijn in gevaar, aan jou de taak om de coderingsmethode het huis uit te krijgen voordat de Duitsers terugkeren.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.