Escape game De Alchemist

Bedrijf: Swolland

Contacten:

Hessenweg 19, 8028 PB Zwolle ()

+31612595039

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

In de donkerste uithoeken van onze wereld, ver weg van nieuwsgierige ogen, voert een beruchte Alchemist zijn geheime experimenten uit. De Alchemist combineert astrologie, dubieuze medische praktijken en allerlei duistere experimenten. Hiermee zoekt hij naar het ultieme geheim: het eeuwige leven. Ontdek het nu in escaperoom Zwolle – De Alchemist!

Door zijn grenzeloze ambitie zijn de grenzen tussen wetenschap en magie vervaagd. Maar er is iets misgegaan, iets duisters is ontwaakt. En alleen jullie kunnen het stoppen.

Tijdens deze unieke escaperoom beleving worden jullie ondergedompeld in een wereld vol mystieke raadsels en verborgen geheimen. Analyseer de studeerkamer van de Alchemist. Onderga duistere medische proeven. Doorgrond het geheim van de sterren. Ontrafel de mysterieuze geheimen van de elementen. En ontdek de donkere experimenten die Alchemist achter gesloten deuren uitvoert.

Tijd is belangrijk! Jullie hebben slechts 75 minuten om de Alchemist te verslaan en zijn duistere krachten voor altijd te bezweren.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.