Escape game Area038

Bedrijf: Swolland

Contacten:

Hessenweg 19, 8028 PB Zwolle ()

+31612595039

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Al decennia gonst het van geruchten rond een geheim laboratorium in Zwolle. De waarheid? Het laboratorium bestaat echt en haar geheimen zijn net zo intrigerend als de geruchten suggereren. Dit lab staat ook wel bekend als escape room Zwolle – Area038.

Er bestaan allerlei wilde geruchten en complottheorieën over twijfelachtige menselijke experimenten. Maar ook over hightech wapentuig en het filmen van de maanlanding. Er zijn zelfs geruchten dat er aliens bewaard worden, hoewel officiële bronnen dit stellig ontkennen.

Momenteel worden er proefpersonen gezocht voor nieuwe onderzoeken. Dat is voor jullie de uitgelezen kans om eens verder rond te kijken.

Bereid je voor op een ervaring waar het daglicht niet kan komen en ontdek wat er werkelijk speelt in Area038. Durven jullie de uitdaging aan en ontrafelen wat de overheid zo krampachtig probeert te verbergen? Stap binnen in een wereld waar wetenschap en mysterie hand in hand gaan en laat je meeslepen door het avontuur dat wacht in Escaperoom Area038. Beleef het nu!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.