Escape game Captain William Kidd

Bedrijf: Adventure and Thrill

Contacten:

Ekkersweijer 6, 5681 RZ Best ()

0495 - 49 46 93; 06 51 86 89 52

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Deze escape room gaat over het verhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die echt bestaat. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn verraden en overgeleverd aan de Britse regering. De regering wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij .. Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip wordt weer terug op zee, zodat de piraten op zee deze waarschuwing krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen…

Komen jullie erachter?

Want omdat Captain Kidd's ziel gevangen zat op het schip, is het schip altijd rond blijven varen. Bij nachten met een volle maan duikt het schip op voor de kust van menig havenstadje. Onwetende nachtbrakers worden het schip op gelokt met een zeemanslied, pianospel en gefluister over een schat. Water er op het schip met deze nietsvermoedende mensen gebeurt weet niemand… maar daar komen jullie zo achter. Er zijn kosten noch moeite gespaard bij de bouw van deze bijzondere escape room! Het scheepsinterieur op ware grootte geeft je gevoel echt terug in de tijd te gaan. Niet voor niets behoord deze Escape Room tot één van de mooiste van Nederland.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.