Escape game Vaudeville

Bedrijf: Escape Room 076

Contacten:

Karnemelkstraat 1 4811 KJ Breda ()

+31 76 369 0564

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Vaudeville is een naam voor een populair rondreizend theatervorm van rond 1900 die lijkt op wat we in Nederland en België verstaan onder variété en het kan daarom worden beschouwd als de voorloper van het hedendaagse cabaret en stand-upcomedy. De voorstellingen waren vaak raar en bizar, van vrouwen met baarden tot optredens van siamese tweelingen en degenslikkers.

Reis terug in de tijd van het vaudeville theater en rariteitenkabinetten. Jullie mogen op bezoek in de kleurrijke, bewonderenswaardige woning van wijlen waarzegster Miss Fortune.

Ongeveer een eeuw geleden reisde zij met een vaudeville theatergezelschap de hele wereld over. Ze heeft in die tijd veel mooie souvenirs verzameld en dat laat ze al haar bezoekers graag zien.

Tijdens haar reizen heeft ze ook vele bijzondere vriendschappen gesloten. Ze is dan ook erg trots op al haar vrienden. Ze houdt van gezelschap en is nog altijd op zoek naar nieuwe contacten.

Willen jullie haar nieuwe vrienden worden? Volgens de verhalen zijn vriendschappen met de gekke, oude waarzegster vriendschappen voor het leven….

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.