Escape game Camera 4

Bedrijf: Escape Room 076

Contacten:

Karnemelkstraat 1 4811 KJ Breda ()

+31 76 369 0564

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Sinds kort hebben wij beveiligingscamera’s opgehangen. Op de beelden van Camera 4 van het systeem is te zien dat er (zo nu en dan) een man door het pand loopt. Tevens zien we dat hij één van de deuren is binnen gegaan. Wat er achter deze deur is, is voor ons nog onbekend terrein. Aangezien hij zijn weg in het pand schijnbaar goed kent, vermoeden wij dat het een oud medewerker is van “Emmink’s Lunchroom” dat hier vroeger in dit pand gevestigd was.

Wij zijn benieuwd wat er hier aan de hand is en wat die man uitspookt achter deze deur. We zoeken mensen die voor ons op onderzoek uitgaan naar wat er aan de andere kant van de deur gebeurt? Ben jij niet vies van een spelletje en kom jij erachter wat er zich af speelt of gaat gebeuren?

Voorzichtig hebben we al door een kiertje van de deur gekeken. Wat is dit vreemd.. er brandt een lampje, er staan wat meubels, het lijkt wel of er iemand woont! Wat is dit voor ruimte? En wat doet die man eigenlijk hier!?

Ga jij met jouw team de uitdaging aan? Spelen jullie het spelletje mee en gaan jullie wel op onderzoek uit in deze vreemde kamer? Top! We zullen jullie zeer dankbaar zijn als jullie met wat opheldering kunnen komen!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.