Escape game De Postkamer

Bedrijf: Escape Room 076

Contacten:

Karnemelkstraat 1 4811 KJ Breda ()

+31 76 369 0564

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Voor de komst van het digitale tijdperk werden postkamers nog erg veel gebruikt. De PTT was een van de grootste Nederlandse bedrijven en zorgde voor het communicatienetwerk van telefonie en post van het hele land. In de postkamer kwam alle post binnen, werd gecontroleerd, gewogen en gesorteerd.

Alles moest natuurlijk snel, efficiënt en veilig gebeuren zodat alle pakketjes en brieven op tijd bij de juiste ontvangers zouden worden bezorgd. Voor de medewerkers was de verleiding groot om af en toe toch stiekem de pakketjes te openen om de inhoud te bekijken. Dit liep eind jaren ‘90 uit de hand…

In deze postkamer is 1 brief blijven liggen, de brief van een oud medewerker van de postkamer; Dhr. C. Buijs. Meneer Buijs schrijft een mooi verhaal over zijn tijd bij de PTT. Nog mooier is wat hij heeft gevonden en al die jaren heeft bewaard. Geruchten gaan over een “schat” die nog steeds terug te vinden zou moeten zijn in deze oude postkamer.

Hij geeft zijn schat natuurlijk niet zomaar over aan jullie.. lukt het jullie om zijn beveiligingsmaatregelen te doorbreken en met zijn kostbare vondsten de deur uit te lopen??

Bijzonderheden:

Let op! Heb je De Postkamer het oude PTT gebouw, al gespeeld? Dit is dezelfde kamer.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.