Escape game Oriënt Express

Bedrijf: Backspace Escape Rooms

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

3 beoordelingen

Contacten:

Transformatorweg 30a 1014 AK Amsterdam ()

+31 20 737 3126

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест Black Box

Black Box

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Mindcrime

Mindcrime

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Aurum - Order of Gold

Aurum - Order of Gold

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест De Tijdmachine

De Tijdmachine

Backspace Escape Rooms

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

Het is 1931 en je staat op een perron in Londen. Je bent klaar om in te stappen in de Oriënt Express naar Constantinopel. Je kan niet wachten tot je mooie treinreis naar het oosten begint. Maar aan boord gaan van de trein is niet zo makkelijk als het lijkt. En weet je wel zeker dat je in wil stappen? Speel escape room Oriënt Express!

In deze escape room Oriënt Express los je creatieve en uitdagende puzzels op. Het is een echte ontdekkingstocht door een oude trein. Je doorzoekt het restaurant, de slaapcoupé en de locomotief. Maar wat begint als een rustige treinrit, wordt al snel een echt avontuur. De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het een mooie beleving wordt. Lukt het jou en je vrienden om binnen 60 minuten de Oriënt Express te stoppen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.