Escape game De Tijdmachine

Bedrijf: Backspace Escape Rooms

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

1 beoordeling

Contacten:

Transformatorweg 30a 1014 AK Amsterdam ()

+31 20 737 3126

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест Mindcrime

Mindcrime

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Oriënt Express

Oriënt Express

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Black Box

Black Box

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Aurum - Order of Gold

Aurum - Order of Gold

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)

Beschrijving:

De Tijdmachine is onze nieuwste escape room voor kinderen. We hebben de escape room speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 jaar. Een spannende ervaring waarbij je nieuwe ruimtes ontdekt en binnen een uur moet ontsnappen! Je speelt met minimaal 8 kinderen en maximaal 15 kinderen. Iedereen speelt in 1 team, maar je werkt in verschillende groepjes aan de puzzels. Er is altijd een game master aanwezig in de escape room om hints te geven als je vast komt te zitten. De escape room is niet alleen een escape room voor kinderen, het is ook erg leuk om met je gezin te spelen!

Team Escapers,

Mijn tijdmachine is op hol geslagen. Ik ben vast komen te zitten in het verleden. Het is niemand gelukt om de machine opnieuw aan te krijgen. En zelfs als dat lukt, hebben jullie maar 1 uur de tijd om hem te repareren. Anders zitten we allemaal vast in het verleden....

Help me!

Professor Klokmans

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.