Escape game Black Box

Bedrijf: Backspace Escape Rooms

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

3 beoordelingen

Contacten:

Transformatorweg 30a 1014 AK Amsterdam ()

+31 20 737 3126

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест Mindcrime

Mindcrime

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Oriënt Express

Oriënt Express

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест Aurum - Order of Gold

Aurum - Order of Gold

Backspace Escape Rooms

Waardering: (3 beoordelingen)
Квест De Tijdmachine

De Tijdmachine

Backspace Escape Rooms

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

Een volwaardige escape room ervaring met puzzels, licht-, geluid- en andere effecten voor teams en grote groepen. Speel de Black Box en ontdek of jullie het perfecte team zijn.

De uitvinder John Jacobs was bezig aan een speciaal project, een baanbrekend onderzoek. Hij was hem gelukt om alle kennis over de wereld, mensen en natuur te bundelen in de Black Box. Hij vond het te gevaarlijk als al deze kennis in handen kwam van één persoon. Daarom ontwikkelde hij een test voor het perfecte team. Alleen zij kunnen de Black Box activeren. Maar voordat het eerste team de test aanging, overleed John in zijn werkkamer. Het is nu aan jullie om het opnieuw te proberen.

In 75 minuten ontdekken jullie alle delen van deze mooie escape room. Lukt het jullie om deze escape room tot een goed einde te brengen? Dan zijn jullie het perfecte team!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.