Escape game De Heks van Zoetermeer

Bedrijf: Wescape

Contacten:

Cyclaamrood 17, 2718 SE Zoetermeer ()

+31798884488

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест Kidnapped

Kidnapped

Waardering: (1 beoordeling)
Квест Payback

Payback

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

BIJ EEN HEKS DENKEN JULLIE VAST GELIJK AAN EEN VALSE VROUW DIE ANDEREN KWAAD DOET. EEN OUDE LELIJKE VROUW DIE GIFTIGE DRANKJES MAAKT WAAR ZE KINDEREN MEE PROBEERT TE VERGIFTIGEN. MAAR IN WERKELIJKHEID IS DAT NIET ALTIJD ZO. ER BESTAAN NAMELIJK OOK GOEDE HEKSEN. DE HEKS VAN ZOETERMEER IS ZO’N GOEDE HEKS. MAAR ZOETERMEER HEEFT EEN PROBLEEM! ZE IS ONTVOERD DOOR DE SLECHTE HEKS. DE HEKS VAN ZOETERMEER IS MET EEN TOVERSPREUK IN EEN KIKKER VERANDERD. TOVER HAAR TERUG EN HELP HAAR TE ONTSNAPPEN! DIT KAN MAAR OP 1 MANIER EN WEL ALLEEN MET JULLIE HULP…

Werk samen, los puzzels en raadsels op, maak gebruik van technische snufjes en vind de magische toverspreuk. De escaperoom voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Op zoek naar een leuk en uniek kinderuitje of kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan bent u bij Wescape aan het goede adres. Deze room is te spelen van 2 tot 6 kinderen*, onder begeleiding van 1 ‘groot mens’ (18 jaar of ouder). De kosten per escape room bedraagt €110,-, inclusief onbeperkt limonade, een zakje snoep, een aandenken en een foto. *meer dan 6 kinderen is niet mogelijk, indien u met meer dan 6 kinderen wilt komen dient u 2 rooms achter elkaar te reserveren.


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.