Escape game The End

Bedrijf: DarkPark

Contacten:

Dorpsstraat 33A 2712 AB Zoetermeer ()

06 20 524 550

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

"Uw bestelling ligt klaar", zegt een krakerige stem door de telefoon vlak voordat er wordt opgehangen. Niet veel later sta je met knikkende knieen voor de deur van een oude grafkistenwinkel. De deur piept als je hem opent en een enorme grafkist staart je aan vanuit het midden van de winkel. Waar ben je aan begonnen en waar leidt dit avontuur je naartoe?

Vergeet alles wat je weet van escape rooms. In de nieuwste DarkPark experience THE END in Zoetermeer is niets wat je denkt dat het is.

The End is een combinatie van escape room en immersive theater waarbij de nadruk ligt op de beleving. Wereldwijd wordt The End door experts gezien als een van de beste escape rooms ter wereld. Niet voor niets is deze Adventure Quest de meest bekroonde escape room van Nederland!

In samenwerking met specialisten van over de hele wereld waaronder de makers van de hitserie WestWorld heeft het team van DarkPark een experience gecreëerd die zijn weerga niet kent. Dit avontuur heeft een plot. En daar maak jij niet alleen deel van uit; je zult het einde nooit zien aankomen.

Nieuwe effecten, een uniek 3D sound design en een speciaal gecomponeerde movie score zorgen voor een unieke beleving.

Intenser dan ooit tevoren. Betreed de door DarkPark geheel nieuw gecreëerde wereld van THE END.

En zie daar dan maar eens aan te ontsnappen...

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.