Escape game De Bank V1.0

Bedrijf: Locks&Keys

Contacten:

Besterdring 225A 5014 HK Tilburg ()

+31 6 31555744

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Schitter zelf in een ware Ocean’s Eleven thriller door bij Locks & Keys in Tilburg een bank te overvallen. ‘De Bank’ is een van onze drie escape rooms waar je een echte break-in experience ondergaat en door middel van het spelen van spellen, het oplossen van vraagstukken en het vinden van aanwijzingen en sleutels de code kunt kraken en met de buit ervandoor kunt gaan. Maar pas op, onze hightech beveiliging is er niet voor niets: wie weet redden jullie het niet binnen de gestelde tijd en zit de politie jou een leven lang op de hielen.

De Bank is niet alleen een spel, er bestaat ook een kans dat jij het juiste kluisje weet te openen en een écht geldbedrag weet te stelen. In de Bank is namelijk een echte Jackpot aanwezig. De Jackpot loopt per deelnemer die faalt deze te stelen steeds verder op.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.