Escape game The Zodiac Letter

Bedrijf: Mystery House

Contacten:

De Guascostraat 6 6301 CT Valkenburg ()

+31 43 737 0189

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Bij het openen van de envelop valt er een stukje stof op de grond. Alle ogen zijn gericht op het met bloedvlekken doordrenkte lapje t-shirt, dat de lugubere tekst verraad die volgen gaat. De hoofdredacteur schraapt zijn keel en begint de brief met trillende handen voor te lezen.. “This is the Zodiac speaking…”

De Zodiac Killer is de codenaam van een vermoedelijk jarenlang actieve seriemoordenaar uit de jaren ’70. Vermoedelijk, want tot op de dag van vandaag is de identiteit van de Zodiac Killer nog steeds onbekend.. Maandenlang stuurde hij of zij raadselachtige brieven naar de pers in Californië. Brieven vol gruwelijke beschrijvingen van moorden die al uitgevoerd waren, of die nog zouden volgen..
Vreemde, mysterieuze berichten met vrijwel onmogelijk op te lossen cryptogrammen, waarvan er zeker één tot op de dag van vandaag nooit opgelost werd.. Allemaal van een ogenschijnlijke afzender: de Zodiac.

Durf jij The Zodiac Letter te openen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.