Escape game Master Mind

Bedrijf: Mystery House

Contacten:

De Guascostraat 6 6301 CT Valkenburg ()

+31 43 737 0189

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

The guard sneaked away for a moment to watch a propaganda movie. You are a resistance hero, but captured. Only a Master Mind will escape!

In de ‘Master Mind’ kamer waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en wordt je vastgezet in het entree loket. Voorafgaand aan een film draaien de Nazi’s 45 minuten lang hun roemruchte propagandafilmpjes. Ze worden braaf bekeken, al dan niet vrijwillig. Elke bezoeker wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de officier, die na de propaganda terugkeert op zijn post in het entree loket.

Lukt het jou om met die ene kans je leven te redden, voordat hij je betrapt?

Let op: in deze kamer sta je er helemaal alleen of met z’n tweeën voor! De Master Mind werkt anders dan de gebruikelijke escaperooms. Hier mag je er van uitgaan dat je het NIET haalt… Het is helaas voor weinig helden weggelegd om te overleven. De Nazi laat je niet zomaar ontsnappen.

Ontsnappen is dus ECHT een heldendaad!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.