Escape game The Oval Office

Company: Escaperoom Hardenberg

Contacts:

Kollergang 6 7773 NH Hardenberg ()

+31 523 291 999

Command + EnterFound a typo? Select text and press Ctrl+Enter.

At the same location

Description:

De VS is doorgeslagen. Handelsverdragen behoren tot het verleden. Bondgenoten zijn nog op één hand te tellen. Provocaties vanuit het Witte Huis lijken alles op de spits te drijven en een nucleaire oorlog te ontketenen. Alle ogen van de wereldleiders zijn op de VS gericht. De aankondiging van een nucleaire aanval is inmiddels twee dagen geleden. Iedereen houdt zijn adem in. De nucleaire grootmachten bewaken 24/7 hun radars, klaar om de tegenaanval in te zetten. Een nucleaire oorlog staat op het punt van beginnen als de VS zijn eerste raket afvuurt. Tenzij dat voorkomen wordt….

Ooit in het Oval Office geweest? Dit wordt je eerste keer!
Ga met je team op onderzoek uit en red de wereld van een nucleaire ondergang. Vind je weg door deze prachtige vormgegeven kamer, die wordt geprezen om zijn vernieuwende invalshoeken. De verrassende puzzels smaken steeds naar meer en zijn de brandstof van dit 60 minuten durende avontuur. Of lukt het jullie om eerder te ontsnappen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.