Escape game Mission Mars

Bedrijf: Mission Mars

Contacten:

Byte 1e 7741 MK Coevorden ()

+31 524 234 000

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Mission Mars is het thema van Escaperoom Coevorden. Mission Mars is geen standaard Escape Room met sleutels en cijfersloten maar een innovatieve room met vele audio visuele effecten. Ondanks de vele technische snufjes is deze kamer natuurlijk ook speelbaar zonder technische kennis. Perfect als teambuilding, bedrijfsuitje in Drenthe of familie-uitje.

Denken jullie de mensheid te kunnen redden? We moeten namelijk op zoek naar een nieuwe planeet om op te wonen, dit zou Mars kunnen zijn! Er is nog maar weinig tijd over en de astronauten op de Mars basis kunnen alle hulp gebruiken! Zijn jullie stressbestendig, secuur en oplossingsgericht? Meld je dan nu aan voor jullie space missie en kom naar Mission Mars. Are you ready for Mars?

Even naar Mars gaan is niet zo simpel als dat het klinkt. Jullie gaan met een Spaceshuttle naar Mars en daar moeten jullie aandokken met de Mars Basis. De reis ging goed, echter kwamen jullie op het verkeerde moment bij de Mars Basis aan. Er is namelijk een meteoriet gedetecteerd die recht op jullie af komt! Gaan jullie de mensheid redden of moet de mensheid jullie van Mars redden?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.