Escape room Casa de Papel VR

Bedrijf: Escaperoom

Contacten:

Karrenstraat 13 5211 EH 's-Hertogenbosch ()

073 6148972

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест De Martelkelder

De Martelkelder

Waardering: (1 beoordeling)
Квест Da Vinci Code

Da Vinci Code

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

Fantaseer jij ook wel eens over het beroven van een bank en miljoenen in handen te hebben? Ga dan de uitdaging van El Professor aan en laat zien dat je over echte bankroverskwaliteiten beschikt. Deze VR Escape Game is gebaseerd op de succesvolle Netflex-serie La Casa de Papel, maar je hoeft de serie niet gezien te hebben om het spel tot een succesvol einde te brengen. In teams van maximaal 4 personen probeer je zoveel mogelijk cryptische puzzels en raadsels op te lossen om jullie doel te bereiken. Let wel op voor de andere teams, want ook zij hebben het doel om de bank te beroven.

Per team heeft één deelnemer een VR-bril op, terwijl de rest van de deelnemers in real life helpt bij het kraken van de codes. Je hebt elkaar hard nodig, omdat soms de oplossing ook in de ‘andere wereld’ kan liggen. Daarnaast zijn snelheid en creativiteit belangrijke factoren om tot een goed plan voor de overval te komen. Deze unieke manier van samenwerken vraagt nog meer van de teamgeest. Durf jij deze nieuwe uitdaging aan met je vrienden, familie of collega’s?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.