Escape game The Submarine

Bedrijf: Locked.Amsterdam

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

3 beoordelingen

Contacten:

Nieuwe Hemweg 8 1013 BG Amsterdam ()

+31 20 261 5386

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест The Liebermann Conspiracy

The Liebermann Conspiracy

Locked.Amsterdam

Waardering: (3 beoordelingen)

Beschrijving:

De Submarine: De Sovjet-onderzeeër K-129 is tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan. Het schip heeft gevaarlijk nucleair materiaal aan boord en is tot op de dag van vandaag nog niet getraceerd. Het is van het grootste belang dat de onderzeeër teruggevonden wordt voordat deze in verkeerde handen valt.
De omstreden journalist Hugo Laanen is in de ban geraakt van dit mysterie. In zijn zoektocht naar de waarheid heeft hij een dossier aangelegd met alle aanwijzingen die hij kon vinden. Hem is het inmiddels te heet onder de voeten geworden en er zijn geruchten dat hij op de vlucht is geslagen voor de Russische geheime dienst. Zijn studeerkamer in het Amsterdamse havengebied ligt er nog ongeschonden bij…
Escape room The Submarine start in zijn verlaten werkkamer. Vanuit daar voert het avontuur je mee naar de grote dieptes van de Noord-Pacifische Oceaan. In deze spannende en technisch zeer inventieve escape room is niets wat het lijkt.
Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.