Escape game The Liebermann Conspiracy

Bedrijf: Locked.Amsterdam

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

3 beoordelingen

Contacten:

Nieuwe Hemweg 8 1013 BG Amsterdam ()

+31 20 261 5386

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест The Submarine

The Submarine

Locked.Amsterdam

Waardering: (3 beoordelingen)

Beschrijving:

The Liebermann Conspiracy: Journalist Hugo Laanen is na zijn onthullingen omtrent de verdwenen Sovjet-onderzeeër gevlucht. In de donkere, vochtige kelder, waar hij er alles aan doet om uit handen te blijven van de Russische geheime dienst, komt hij een nieuw, misschien nog wel angstaanjagender complot op het spoor. Vanuit zijn schuilplaats is hij een onderzoek gestart naar de Liebermann group, een genootschap van zeer invloedrijke personen onder leiding van de extreem vermogende Liebermann familie.
Wat zij precies van plan zijn is onduidelijk. Dat zij gedreven worden door eigenbelang, en daarbij het gebruik van rigoureuze maatregelen niet schuwen, is hem echter al pijnlijk duidelijk geworden.
Hugo is door zijn ballingschap dusdanig beperkt in zijn doen en laten dat hij vreest op zichzelf niet verder te komen zonder daarbij zijn locatie prijs te geven.
Hij heeft jullie hulp nodig om in te breken bij één van de kopstukken van de Liebermann group en daar nog onbekende, maar cruciale informatie te bemachtigen.
Nú is het moment om in te grijpen, voordat het misschien wel voor altijd te laat is en de wereld afzakt in chaos en ellende!
In dit gelaagde avontuur zijn jullie het team met de high-stakes missie om de plannen van the Liebermann group te dwarsbomen en te voorkomen dat ze hun doel bereiken. Ervaar het vernuft en de complexiteit van het vervolg op één van de best beoordeelde escape rooms van Nederland en stop een complot met gevolgen op wereld-niveau!
Hebben jullie het in je om de Liebermann group te stoppen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.