Escape game Cabin 666

Bedrijf: Escaperoom Alkmaar

Gemiddelde waardering:

4.0 / 5

1 beoordeling

Contacten:

Hamsterkoog 3F, H/K 1822 CD Alkmaar ()

085-8889666

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест Theft at the Morgue

Theft at the Morgue

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen.
Mensen uit de omgeving mijden de plek, maar soms verblijven eenzame bergbeklimmers of wandelaars nog wel eens in de hut. Zij komen steevast met vreemde verhalen. Ze hebben geluiden gehoord, voelden zich bekeken en maakten vreemde, onverklaarbare dingen mee.
Het enige dat mogelijk met dit alles te maken heeft, is een meisje (Melinda) dat op 17 jarige leeftijd van huis weg is gelopen in 1998. Van haar is nooit meer iets gehoord, opvallend is wel dat de verhalen over vreemde gebeurtenissen een maand na haar verdwijning zijn begonnen.

De autoriteiten willen graag weten wat er precies aan de hand is zodat het toerisme geen schade oploopt. Tot nu toe is er echter niemand geweest die de hut heeft durven onderzoeken.

Aan jullie de taak om uit te zoeken wat er met deze hut aan de hand is en vooral ook of hij veilig is.

Veel succes!​

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.