Escape game The Expedition

Bedrijf: Avonturium

Contacten:

Mosselaan 130 1934 RD Egmond aan den Hoef ()

+31 6 14781739

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Je gaat op expeditie in de Jungle als een ware Indiana Jones. Je missie is om een verborgen tempel te vinden. Er gebeuren vreemde dingen op de expeditie, je voelt de aanwezigheid van bovennatuurlijke krachten. Zo zijn de kompassen op hol geslagen en geven ze allemaal een andere richting aan. Soms hoor je gefluister in de bomen.

Zullen de verhalen die de ronde doen over de tempel dan toch waar zijn? Zijn de bewoners van het dorp terecht bang om de tempel te betreden of is dit allemaal onzin? Ga op onderzoek uit, vind de verborgen tempel en ontdek het geheim.

Bijzonderheden:

Let op: deze kamer is een vervolg op Hidden Temple escape room in Alkmaar. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen en puzzels hetzelfde zijn. Het overgrote deel van de puzzels is echter anders dus je kan hem prima nog een keer spelen.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.