Escape game De Uitdaging van de Snip

Bedrijf: Escape Room in Tilburg

Contacten:

Koestraat 144 5014 EG Tilburg ()

+31 13 544 2281

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Na een grote verbouwing vorig jaar bij Poolcentrum 4 Friends is er een grote nieuwe ruimte ontdekt. Het blijkt hier te gaan om de privé snookerkamer van de eerste eigenaar Jan-Willem Vogels. Jarenlang heeft hij snookerspelers die beneden aan het snookeren waren uitgedaagd door een biljet van 100 gulden, ook wel Snip genoemd, op tafel te leggen met daarop de tekst 'U bent uitgedaagd' Niemand durfde deze uitdaging af te slaan.

Tot nu toe hebben we nog nooit gehoord dat er iemand is geweest die heeft gewonnen van de Snip, maar er gaan geruchten dat niet iedereen terug beneden is gekomen. Bij het ontdekken van de ruimte is een kluis gevonden. De kluis is nog steeds ongeopend en de sleutel niet gevonden. Alle gewonnen guldens van de Snip moeten in de kluis liggen. Durf jij de rijkdommen te stelen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.