Escape game The Heist[Gesloten]

Bedrijf: Exitgame

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

5+ beoordelingen

Contacten:

Hoogstraat 34A ()

+31 10 341 3809

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Het is vrijdag 22 januari 2016. Een inbreker staat op het punt de PortLand Bank te beroven voor zijn opdrachtgever, als hij jullie langs ziet lopen. Jullie kennen dit onberekenbare figuur van een vorige klus en staan nog bij hem in het krijt. Hij laat deze slecht geplande bankroof daarom graag aan jullie over.

Je krijgt een uur de tijd om twee zeldzame roze diamanten te stelen en een gespekte bankrekening te plunderen. Wat je verder aan buit tegenkomt, mag je houden! Kunnen jullie de missie op tijd volbrengen?


Bijzonderheden:

The Heist is een escape room met een twist. Omdat het een break in room is, kun je altijd naar buiten lopen. Het is dan ook niet de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen, maar om een zo hoog mogelijke score te halen. Tijdens het spel word je op 30 onderdelen getest. Dit resulteert in een score tussen 0 en 100 punten. Doorgaans scoren groepen rond de 50 punten.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.