Escape game London

Bedrijf: Escape Mission

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

2 beoordelingen

Contacten:

Rhijnspoor 277 2901 LC Capelle aan den IJssel ()

010 226 1246

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Dappere detectives wagen zich in de London Room van Escape Mission Rotterdam, waar een moordonderzoek loopt. In het rioolsysteem van de stad Londen zijn zes mensen vermoord; een gruwelijke zaak. De stad leeft inmiddels in angst, want de moordenaar loopt nog vrij rond en kan elk moment opnieuw toeslaan. De detective belast met de zaak zit met de handen in het haar en vraagt om hulp!

Jullie komen natuurlijk zo snel mogelijk naar de woning van de detective, maar worden door de onbekende moordenaar opgesloten in een kamer. Hier zijn jullie machteloos en moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen om de serial killer een halt toe te roepen. Maar, wie is die wrede moordenaar? Ook daar moeten jullie in deze escape room een antwoord op vinden. Een dubbele opdracht dus, die vraagt om een strakke samenwerking en een stel stalen zenuwen. Zestig minuten… en de tijd loopt!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.