Escape game L’Architecte

Bedrijf: Doctor Watsons

Contacten:

Museumpark 3, 3015 CB Rotterdam ()

+31 10 304 1003

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

“Architectuur heeft altijd me gefascineerd. Door al mijn omzwervingen over de hele wereld leerde ik dat alle gebouwen een eigen verhaal vertellen” – Dr. Watsons

Tijdens de werkzaamheden in de kelder van de Arminiuskerk werd een geheime kamer ontdekt. We vermoeden dat deze kamer het geheime kantoor van de architect van de kerk, Henri Evers, was. Verschillende symbolen in de ruimte suggereren dat de heer Evers een lid van een illustere broederschap was. Na vele pogingen om de geheimen te ontcijferen liep het onderzoek dood. We hebben besloten om de kamer open te stellen voor de buitenwereld!

De kamer lijkt niet meer te zijn betreden sinds 1895. De inrichting is nog precies hetzelfde als toentertijd. Het lijkt erop dat monsieur Henry Evers, de architect, de kamer heeft gebruikt als werkkamer. Maar er moet meer zijn gebeurd. Terwijl de klok op de achtergrond tikt, moet jij met je team de kleinste details onderzoeken en het mysterie oplossen.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.