Escape game Gentlemen’s Escape Room

Bedrijf: Escape Room Overijssel

Contacten:

Sportlaan 6 7443 RA Nijverdal ()

0548-681338

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест De Bunker

De Bunker

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

We wanen ons in 1841. Thomas Ainsworth is de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM), met een eigen textielweverij aan de oevers van de Regge. Hij is 45 en in de bloei van zijn leven. Totdat hij, op 13 februari 1841, dood wordt aangetroffen in de Gentlemen’s Room van Havezate Eversberg, de plek waar hij woont en zijn kantoor heeft….
Wat is er gebeurd met de man die de afgelopen decennia bezig is geweest de textielindustrie in Twente van de grond te krijgen? Is het toeval dat Thomas die maand bijna slachtoffer werd van meerdere ongelukken? Wat is de rol van de NHM? En waarom duikt de naam van Douwes Dekker, de schrijver van het beroemde boek ‘Max Havelaar, de koffie-veiling der Nederlandsche Handel-Maatschappij’ op in dit verhaal?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.