Escape game The Forgotten Viking Raid

Bedrijf: Fundustry Nijmegen

Contacten:

Groene Heuvels 1 6644 KX Ewijk ()

085-8888581

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Jarl Brynjar en zijn vloot waren echte plunderaars. Ze hadden maar één doel voor ogen, zoveel mogelijk landen plunderen! Na het vinden van een onbekende kaart, schreeuwde hij zijn vloot bijeen.

Het avontuur kan beginnen, we gaan op reis! Op deze kaart stonden plaatsen tot voorheen onbekend voor hen, met deze kaart in handen is de machtige Jarl Brynjar met zijn vloot erop uit getrokken om op zoek te gaan naar de nieuwe landen. Maar of dat de beste keus is geweest waagt iedereen nog maar te betwijfelen. Hierna is immers nooit meer iets vernomen van Jarl Brynjar en zijn vloot en de legendarische kaart zijn in rook op gegaan.

Tot nu! Restanten van deze kaart zijn gevonden en jullie zijn met je expeditie op pad, diep in de jungles van Zuid Amerika. Hier bevindt zich een tot voorheen onbekende Maya tempel maar jullie gids Itoa beweert dingen te hebben gezien die niet passen bij deze beschaving… Zouden jullie hier de sporen van Jarl Brynjar kunnen terug vinden?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.