Escape game Sky Shaker

Bedrijf: Best Escape Maastricht

Contacten:

Sint Antoniuslaan 4 6221 XK Maastricht ()

+31 (0) 43 2340100

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест Cell Block 9

Cell Block 9

Waardering: (2 beoordelingen)

Beschrijving:

Wow, wat was dat een prachtig uitzicht! Stonden we gewoon op het hoogste gebouw ter wereld: de “Al Baraji”! Dit uitzicht zal ik nooit vergeten. Helaas, het is weer voorbij, nu vanaf het observatie-dek met de lift terug naar beneden.

Maar wat is dat opeens! De lift schudt! Ik hoor mensen schreeuwen op de verdiepingen waar we langs zoeven. Wat is er aan de hand?!

Dan ineens stopt de lift. Hij begint heftig te shaken. Wat is hier in godsnaam aan de hand. HELP, ik wil er uit! NU!

Het lampje ‘earthquake’ brandt, help! Ik sta stil op de 183e verdieping van het hoogste gebouw ter wereld... Ik kijk naar mijn vrienden: “hoe moeten we hier uit komen?” Er vallen stukken plafond op ons. Van ver af hoor ik het luchtalarm afgaan, dit is serieus… Op deze verdieping zijn vergaderzaaltjes. Als we nu eerst maar uit de lift komen, maken we een kans. O nee, weer een schok. Snel, we hebben misschien maar één uur voordat de hele toren instort.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.