Escape game Cell Block 9

Bedrijf: Best Escape Maastricht

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

2 beoordelingen

Contacten:

Sint Antoniuslaan 4 6221 XK Maastricht ()

+31 (0) 43 2340100

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Onsamenhangende gedachten schieten door je hoofd: shit, ik zit vast in een cel. Maar ik heb die wapens niet in mijn koffer gedaan, echt niet. Wat nu? Hier geldt de doodstraf. Ik heb nog een uur, dan komen ze me halen. Help! Ik ga dood. Vuurpeloton! Afschuwelijk. Néé, ik wil niet, ik ben onschuldig. Help! Kom op, raak niet in paniek. Er móet een oplossing zijn.

Je zit vast in Cell Block 9. Je hoort vanachter de muren de anderen gevangenen je uitlachen. Vers vlees! Onschuldig veroordeeld voor bezit van verboden wapens. Hier staat de doodstraf op. Over precies één uur sta je voor het vuurpeloton...

Het enige geluk dat je hebt, is dat je bent opgesloten in Cell Block 9; hieruit is 20 jaar geleden de beroemde treinrover “Morgen Frijman” ontsnapt. Hoe hij dat klaar heeft gespeeld is nog altijd onbekend. Morgen Frijman is nooit meer gezien. Het verhaal gaat dat Frijman zo brutaal is geweest hints en aanwijzingen achter te laten, zodat slimme gevangenen ook kunnen ontsnappen. Dit zal wel een gerucht zijn dat moet bijdragen aan de mythevorming van Frijman. De politie heeft het cellencomplex binnenstebuiten gekeerd en geen enkele aanwijzing kunnen vinden. Hoe Frijman is ontkomen is een onopgelost raadsel. Toch neemt men voor jou geen enkel risico en is een bewaker in een kantoortje gestationeerd, zodat ontsnappen absoluut onmogelijk is. Of heeft Frijman toch aanwijzingen achtergelaten?

Lukt het je voor het te laat is de vrijheid tegemoet te lopen? Beleef het zelf in de spannende en uitdagende Escape Room: Cell Block 9 - Vast Onschuldig

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.