Escape game The Blackout

Bedrijf: Escape Room Sneek

Contacten:

Smidsstraat 8601 WB Sneek ()

+31 6 33601631

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Je weet niet waar je bent, je weet niet met wie en je weet al helemaal niet wat er is gebeurd. Je kunt je niks meer herinneren…Na enkele seconden ontdek je dat je niet alleen bent, langzaam kom je er achter dat je met je vrienden bent. Maar waar zijn jullie? En wat is er gebeurd? Je vrienden/vriendinnen worden ook wakker en langzaam vallen de puzzelstukjes op zijn plek. Jullie gingen een weekend weg, jullie gingen iets vieren met elkaar… maar wat?

”Shit de ringen zijn weg!”. Ai, met een bonkend hoofd beseffen jullie dat het vrijgezellenweekend in Oostenrijk niet helemaal volgens plan verloopt. Sterker nog, het lijkt er op dat jullie jezelf hebben buitengesloten. Naast de ringen ontbreekt ook ieder spoor van van de sleutels, reisdocumenten en paspoorten…Het heeft er alle schijn van dat de stapavond van gister flink uit de hand is gelopen, de verhuurder van jullie chalet is alles behalve blij, de ringen, sleutels, reisdocumenten en paspoorten zijn kwijt en over een uur vertrekt de taxi richting vliegveld want morgen gaat één van jullie trouwen, toch…?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.