Escape game The Grand Prix

Bedrijf: Escape Room Zandvoort

Contacten:

Burgemeester Engelbertsstraat 96, 2042 KP Zandvoort ()

+31 23 888 8331

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Beschrijving:

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, Stick Speiker, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen.
Er heerst echter enorme paniek op en rond het circuit. De bedreigingen van de psychopaat waar het team van Stick Speiker de laatste tijd mee werd geconfronteerd zijn namelijk werkelijkheid gebleken. Ondanks de verdubbelde beveiliging is de Formule 1 auto van Stick op onverklaarbare wijze van het circuit verdwenen. De angst voor afpersing en sabotage groeit met het uur.
De situatie is kritiek. De auto zal niet alleen heel snel teruggevonden moeten worden maar ook race-klaar aan de start moeten verschijnen.
Het is dus overduidelijk dat het team van Stick dringend hulp nodig heeft van een stel gedreven speurders die in staat zijn om de ontstane problemen op te lossen. En ja, “logisch denken” zou hierbij in tegenstelling tot “technisch inzicht” juist de doorslag tot succes kunnen geven…
Eén ding staat vast: de klok tikt door. Nog een uur voordat de rode lichten uit gaan en het startsein wordt gegeven!

Gaan jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de misdaad op te lossen, de auto terug te vinden en hem op tijd aan de start te laten verschijnen?

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.