Escape game The Dome

Bedrijf: Escape Room Bunschoten

Contacten:

Nijverheidsweg 5b 3751 LP Bunschoten-Spakenburg ()

06 199 39 458

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Op dezelfde plaats

Квест De Meisjerkamer

De Meisjerkamer

Waardering: (1 beoordeling)
Квест De Laboratoriumkamer

De Laboratoriumkamer

Waardering: (1 beoordeling)

Beschrijving:

Voor een onderzoek nemen jij en je team deel aan een tiental tests bij THE DOME Research Facilities. De levensgevaarlijke criminele cyborg Hector ondergaat daar tegelijkertijd de eerste CMNT (controlled moleculair neuro transmission) behandeling op een cyborg ooit.

Hector blijkt niet gevoelig voor de behandeling en weet zo tijdens één van de tests met zijn interne computer het systeem van THE DOME te hacken. Zijn handlangers weten op hetzelfde moment aan de andere kant van de wereld, Thommas Wigg, het hoofd van de beveiliging van THE DOME uit te schakelen.

Hierdoor is er niks dat de uitbraak van Hector nog tegen kan houden. Met als gevolg; het ontsnappen van een extreem hoge dosis Natriumcyclaat in de onderzoeksruimte. Jij en je team zullen bedwelmd raken door deze stof en vanaf dat moment in een zware hallucinatie terecht komen.

Lukt het jou en je team om na Hectors ontsnapping alle logica los te laten en mee te gaan op de flow van jullie hallucinatie?

Of raken jullie verstrikt in de illusie dat je onder invloed van Natriumcyclaat nog enig idee hebt wat realiteit is…

Beleef het in de #1 escape room van de wereld!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.