Escape game Ziekenhuis[Gesloten]

Bedrijf: Escape Room Almere

Gemiddelde waardering:

4.0 / 5

1 beoordeling

Contacten:

Damsluisweg 95 ()

036-7370352

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Jullie hebben verhalen opgevangen van mensen in de omgeving over een berucht ziekenhuis die al jaren verlaten is en waar het vroeger niet allemaal volgens de regels ging. Chirurgen die personen opensneden zonder verdoving om de organen te gebruiken voor de zwarte handel en een tal andere illegale praktijken die zich voor deden binnen het ziekenhuis.

Tot de dag van vandaag gebeuren er vreemde dingen die niet te verklaren vallen. Het wordt een ieder afgeraden om daar een kijkje te gaan nemen. Jullie vinden het spannend en willen graag op onderzoek uit om te kijken wat er van de verhalen waar is.

Als een nieuwsgierig groepje bij elkaar zijn jullie beland in de kamer waar de slachtoffers toen aan hun lot werden overgelaten. Jullie onderzoeken alles wat los en vast zit om er achter te komen wat er hier allemaal precies heeft afgespeeld.

Tijdens het zoeken klapt achter jullie ineens de deur dicht en zitten jullie opgesloten. Blijven jullie onderzoeken of maken jullie dat jullie wegkomen? Naarmate de tijd verstrekt komen er steeds engere verschijnselen…


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.