Escape game Laboratorium[Gesloten]

Bedrijf: Escape Room Almere

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

1 beoordeling

Contacten:

Damsluisweg 95 ()

036-7370352

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Er is een nieuw dodelijk virus in het land: Ebaluminie. Eerder is er al onderzoek geweest naar deze ziekte, maar tot op heden heeft het nog geen resultaten opgeleverd. De laatste jaren stijgt het dodental door Ebaluminie aanzienlijk en de overheid heeft nu jullie ingeschakeld om het onderzoek naar medicatie tegen dit virus opnieuw te starten.

Tijdens jullie onderzoek blijkt er een lek te zijn in het laboratorium, het alarm gaat af en de paniek slaat toe. Iedereen heeft het gebouw verlaten en het laboratorium moet onmiddellijk ontruimt worden. Wanneer jullie te lang worden blootgesteld aan de ziekte komen jullie te overlijden!

Er gaat alleen van alles mis… De sleutels zijn nergens meer te vinden en jullie moeten een weg zien te vinden om alsnog uit de kamer te ontsnappen. Door middel van raadsels en puzzels op te lossen kunnen jullie de sleutel vinden voordat het te laat is!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.