Escape game Aardbeving[Gesloten]

Bedrijf: Escape Room Almere

Gemiddelde waardering:

5.0 / 5

1 beoordeling

Contacten:

Damsluisweg 95 ()

036-7370352

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

Jullie zijn getroffen door een zware aardbeving met de kracht van 7 op de schaal van Richter. Het hele land is in rep en roer! Het gebouw waar jullie kantoor in zit gevestigd, dreigt ook verder in te storten. De andere zijde van het gebouw bestaat niet meer. Wat er met de rest van het personeel is gebeurd na de instorting, is onduidelijk.

Hulpdiensten trekken massaal uit om alle slachtoffers te helpen. Jullie bevinden zich in het gedeelte waar ontsnappen aan het gevaar nog mogelijk is. Jullie moeten proberen zo snel mogelijk het pand zien te verlaten, want de overheid waarschuwt dat binnen nu één uur heftige naschokken kunnen optreden. Dit kan voor nog meer instortingen zorgen en het mogelijk maken dat jullie er niet meer levend uitkomen..

Door de instorting zijn vluchtwegen gebarricadeerd op één deur na, maar die zit op slot. Wat er met de persoon is gebeurd die weet waar de sleutel ligt, is onbekend. Hopelijk vinden jullie hem/haar nog of vinden jullie ergens anders een aanwijzing waar de sleutel is… en snel! Voordat jullie helemaal bedolven raken onder het puin!


We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.