Escape game Escape Bus Fort de Hel

Company: Fort de Hel

Average Rating:

4.5 / 5

2 reviews

Contacts:

Helsedijk 85 ()

06-23386317

Fort de Hel staat niet in alle routeplanners en navigatiesystemen... Voert u Helsedijk 83 in, dan bent u er ook bijna. Vanaf de snelweg A29 vanuit Rotterdam, neemt u de afslag 23 Willemstad.Na het nemen van de afslag volgt u de kleine bruine bordjes 'Fort

Command + EnterFound a typo? Select text and press Ctrl+Enter.

Description:

De bus van Sauna Diana was in de jaren tachtig de eerste ploegenbus in de Tour de France. De Engelse dubbeldekkerbus uit Zundert volgde zoon Jan, die vijf keer de Tour de France reed. Dankzij het Zundertse stel werd de ploegenbus in de jaren tachtig een nieuw fenomeen in de Tour de France. Op dit moment heeft de Sauna Diana bus een nieuw leven gekregen op Fort de Hel en is een ware hersenkraker geworden. Nadat de eigenaar van Fort de Hel de Sauna Diana bus zag heeft hij Lola gevraag om wat bij te klussen op ons fort, om zo meer inkomsten te kunnen genereren en het fort te kunnen onderhouden. Een spannend en onvoorspelbaar spel waarbij logisch nadenken en samenwerken heel belangrijk is! Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen uit de mysterieuze bus d.m.v. het oplossen van zenuwslopende opdrachten en raadsels? Laat jezelf opsluiten in deze escape room bus! Unieke ervaring als teambuilding, bedrijfsuitje, dagje weg.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.