Escape game On the Brink

Bedrijf: Aftermath - Netherlands

Contacten:

Anywhere!

0682803492

Command + EnterTypfout gevonden? Selecteer tekst en druk op Ctrl+Enter.

Beschrijving:

ON THE BRINK is een intense, twee-uur durende ervaring waarin teamspelers in de nabije toekomst worden gesitueerd. Aldaar moeten zij met hun mysterieuze Mission Master, Agent 12, samenwerken om een serie van unieke uitdagende taken op te lossen. Deze taken vragen om teamwork, duidelijke communitatie, lateraal en logisch denkwerk, een oog voor detail en sterke onderzoeksinstincten. Vijf Minuten In De Toekomst. Het lichaam van de gerespecteerde onderzoeksjournalist, Emilia Sarnowska, is gevonden.
Ze is vermoord nadat een cryptische en verontrustende email is verstuurd naar Het Ministerie. De doodsoorzaak is onbekend. Wereldwijd zijn duistere machten bezig om de laatste fase van een verraderlijk plan dat de hele wereld bedreigd in gang te zetten. Voor u is vandaag een normale dag. Het is een feestje, een bijeenkomst, een vergadering. Maar dat zal snel veranderen wanneer Het Ministerie arriveert. Agent 12 brengt u Emilia’s baggage en vraagt u om deze duistere samenzwering te ontrafelen en de wereld te redden… dit is een veelgeprezen, immersive, non-lineaire Escape Game ervaring die het gevaar naar uw voordeur brengt.
U verzamelt het team, wij brengen u de Missie. Als u uw hoofd koel kan houden, kunt u misschien de wereld redden, en de Aftermath afwenden…

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.