World of Escape Rooms - Real-life escape games in Utrecht

Escape Rooms in Utrecht are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in Utrecht. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.Latest escape room reviews • Escape game: The Lab
  Het was ontzettend leuk! De puzzels waren gevarieerd en precies het goede niveau van uitdaging. De eigenaar was super aardig en de opzet - je kon 'rapporteren' aan hem en zo, als je vastzat, kon hij je een subtiele push geven zonder echt iets te verklappen - was heel goed bedacht en hielp je verder zonder het spel te verpesten. Een aanrader! Over espace rooms in het algemeen: Het idee is dat je wordt 'opgesloten' in een kamer en er uit moet te komen door te puzzelen en je brein te gebruken! Het verschilt natuurlijk een beetje per escape room, maar puzzelen heb je altijd. Voor iedereen die daarvan houd is het ontzettend leuk. Je kan het het beste met een groep van 4/5 personen doen, want meestal als je met z'n 8en bent dan hebben er een of twee niks te doen. Dan kan je beter in twee groepen gaan en dan kijken wie er het snelste uitkomt!

  Laura V


 • Escape game: The Queen
  First time I did an escape room, but definitely had an awesome time! The puzzles were very cool and intriguing but what I really loved was the underlying story and the way it added atmosphere to the puzzles. This gave a real feeling of haste and purpose to the whole experience. I wish I could wipe this experience from my memory, so I can relive this awesome adventure again. Rodger (Team Frodo)

  Rodger van den Braak


 • Escape game: Time Bomb
  Afgelopen zaterdag geweest met 6 man. Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten. Eerst kregen we een korte en duidelijke uitleg, waarna we vervolgens naar een kamer moesten. We zaten met z'n 6e in een kamer ' opgesloten' tikkend tegen de tijdbom moesten we raadsels oplossen aan de hand van de spullen die in de kamer lagen. We haalden alles overhoop op zoek naar hints. Na een paar keer proberen en wat aanwijzingen waren we heel ver gekomen, helaas net te laat. Ik moet eerlijk zeggen de puzzels waren niet makkelijk maar wel heel goed bedacht. In iedergeval... Het was super tof.. We kijken uit naar de volgende room die gebouwd word. Zeker weten dat we terug komen!

  Jeroen van Renswou


 • Escape game: Patient X
  Een van de leukste teamuitjes die ik heb gedaan: Met 3 andere collega's de escape room Patiënt X in Utrecht. Met een korte maar duidelijke instructie de room binnen gegaan waarna de spanning, hilariteit en hersenkrakers zich snel opvolgde. Precies op tijd, 58:55, hebben we kunnen 'escapen'. We kijken terug op een zeer geslaagde avond en ook de locatie was voor ons top: afsluiten met een diner in restaurant De Branding (in de kelder vh restaurant zit de escape room).

  Annemiek Elferink


 • Escape game: The Battle Room
  Was super gaaf en vooral voor herhaling vatbaar

  Tatiana Lief


 • Escape game: Missing!
  Heel gaaf! Leuk ingericht en het is een leuke samenwerking die je moet verrichten.

  Daphne van Breugel