World of Escape Rooms - Real-life escape games in Tilburg

Escape Rooms in Tilburg are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in Tilburg. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.

Latest escape room reviews • Escape game: The Bomb
  Zo voelde ik mij niet, puzzelen is niet mijn ding, maar het strijden om alle clues te vinden is erg leuk en spannend. Komt bij dat je graag de "beste" wilt zijn. Spannend en entertainend tot de laatste minuuut.

  Storvik


 • Escape game: The Pink Panther
  Net als vele andere reviewers had ik niet echt het idee dat een escape room wat voor mij zou zijn. Toch heb ik me dat uurtje prima vermaakt. Puzzels niet te makkelijk en niet te moeilijk. Top om met een groep vrienden te doen.

  Stines P


 • Escape game: The Heineken Escape
  Super spannende escape room! Mix van nieuwe en orginele opdrachten in een goed thema! We gaan zeker die andere ook doen!

  Charlien H


 • Escape game: Escape Room 013
  Erg genoten met mijn broers van de Escape Room 013 Tilburg gisteren. Vette locatie, lastige opdrachten, spanning tot en met. Jammer dat je het niet nog een keer kunt doen. Zal de mondelinge reclame zeker toepassen. Al via Twitter en Facebook melding van gemaakt. Hopelijk wordt het een groot succes. Dat was het voor ons zeker!! Dank.

  Maud


 • Escape game: Escape Extraordinary Directeur F.Haltsman
  Wij hebben als teamuitje de directiekamer gespeeld. Een hele leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

  171saskia


 • Escape game: Escape Extraordinary Dr. Alfred
  wij waren met 8 mensen waarvan oma met rollator en verschillende leeftijden het was een superdag we voelden ons 6 uur lang welkom, er werd voor ons gezorgd we werden bezig gehouden in 2 escape rooms voor iedereen toegankelijk en leuk , karten en tussendoor een tafel goochelaar tussendoor drankjes met een snack en afsluiter een steengrill een echte aanrader voor een familie-uitje voor iedereen geweldig van 21 jongste zoon tot 81 jaar opa wij komen nog een keer op zeker . wat ook niet onbelangrijk is de prijs kwaliteit zeker net zo goed

  Lia R