World of Escape Rooms - Real-life escape games in The Hague

Escape Rooms in The Hague are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in The Hague. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.Latest escape room reviews • Escape game: Crazy Doctor
  Het was voor ons alle drie de eerste ervaring met een escape room. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte instructie werden we dan opgesloten in de Crazy Docter. De kamer was ingericht als een kamer van een dokter. Ik heb veel ervaring met gecoachen waarbij je ook allerlei puzzels, opdrachten en mysteries moet oplossen. Dit zat heel leuk in elkaar met allerlei originele opdrachten waarbij heel wat denkwerk voor nodig is. Een onderdeel werkte bij ons niet, maar even zwaaien naar de camera en we werden geholpen en we kregen wat extra minuten. Ondanks dat kwamen we net enkele minuten tekort om op tijd uit de kamer te komen. Persoonlijk zou het voor mij wel wat langer mogen, zodat je wat meer tijd krijgt. We hadden nu een slimme student bij ons die wel veel in korte tijd wist op te lossen. Echt een aanrader!

  Ravje


 • Escape game: Urban Legend
  Vandaag de urban legend room gedaan. Spannend en uitdagend! Gelukkig op tijd de sleutel gevonden, maar daar waren we tot op t laatste moment niet zeker van. We werden vriendelijk ontvangen en de uitleg was goed. Ook de foto die gemaakt is werd direct opgestuurd. Een erg leuke ervaring en voor herhaling vatbaar! Uiteraard dan met een andere kamer.

  Wyona P


 • Escape game: KGB
  Vandaag voor de tweede keer bij Amaze Escape geweest. Heel erg mooi gedaan deze kamer. Als je dreigt vast te lopen krijg je hints via een tv scherm. Deze kamer vereist goede samenwerking en goede communicatie, absoluut een aanrader!

  Kimberly


 • Escape game: The Mansion
  Niet eerder een escape room gedaan maar door de ervaring die Operation Exit heeft gegeven zal ik dit zeker vaker gaan doen. De ontvangst was erg gastvrij en de kamer was erg mooi ingericht en goed doordacht. Het resultaat: een ontzettend leuk uitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

  Ramon Duijvestijn