World of Escape Rooms - Real-life escape games in Rotterdam

Escape Rooms in Rotterdam are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in Rotterdam. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.Latest escape room reviews • Escape game: Exit Game
  Het was een hele leuke kamer! Erg fijn vond ik de hints die aangaven welke code bij welk slot hoorde. Bv, de code voor het slot met de telefoon er op verkreeg je door middel van een telefoon. En als je om een hint vroeg kreeg je niet gelijk de code maar een omschrijving waar je de code kon vinden. We komen zeker terug als de robery klaar is!

  Elise De Koning-Kleintjens


 • Escape game: Dreamscape
  Erg leuk om te doen. Supergaaf hoe je als groep kunt samenwerken met als doel te ontsnappen! En als het dan ook nog lukt heb je echt een superervaring!

  Prins Robertus


 • Escape game: Timescape
  Fantastic way to spend (most of) an hour. The rush I got when we got the (Timescape) door open stayed with me the rest of the day and now, a few days later, I'm still smiling about it. I would recommend it to anyone, but I think you are definitely better off with 5 or 6 people as it would be really tough to solve everything in time with fewer people. Can't wait to go back to try Dreamscape!

  Lianne Mellor


 • Escape game: London
  Hier speel je in een Escaperoom, die er gewoon top uitziet, je waant je echt in een andere wereld als je b.v. in de Area 51 gaat, of in de Sherlock home room gaat: beleef je het spel zoals het hoort, met zelfd de geluiden erbij, dat maakt het echt af. We hadden moeite om er binnen 60 minuten uit te komen, maar als je wil geven de medewerkers ook nog clues om toch een kans te hebben om te ontsnappen.

  Co M


 • Escape game: Area 51
  Wij hebben vandaag de Area 51 kamer gedaan. Voor 2 van ons groepje was het de derde escape room en voor de andere 4 de derde. Wel wat ervaring dus, maar nog geen doorgewinterde escapers. De kamer zag er goed uit. Leuk was dat je allemaal bezig kon zijn met verschillende puzzels, die uiteindelijk allemaal naar de laatste sleutel leidde. Je hoefde dus niet eerst puzzel 1 op te lossen om door te kunnen met puzzel 2. Wat jammer was, was dat er nauwelijks tot geen opdrachten waren, waarbij je echt moest samenwerken. Uiteindelijk hebben we de kamer in een recordtijd van 32 minuten verlaten, zonder hints. Een hele leuke kamer om kennis te maken met het concept escape rooms, maar wat te weinig uitdaging voor de meer ervaren spelers. Neemt niet weg dat het een hele leuke ervaring was om een record neer te zetten

  Remco R


 • Escape game: Whodunnit?
  Wij hadden hier ons bedrijfsuitje en dat was super geslaagd!!! Dit moet je echt doen ...of hebben meegemaakt. Wij zaten in de kamer "who did it" spannend uurtje om in teamverband uit te zoeken wie de moord heeft gepleegd. Geweldig!!! We hebben genoten en komen zeker terug voor de andere kamers. Absoluut een must do!!!

  Marella M