World of Escape Rooms - Real-life escape games in Nijmegen

Escape Rooms in Nijmegen are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in Nijmegen. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.Latest escape room reviews • Escape game: De van Gogh Code
  Ik had zelf nooit eerder aan een escape room meegedaan, en wist dus ook niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Als gezinsuitje gingen wij dus naar Xcape Logix in Nijmegen. De ligging dicht hij CS was overigens al makkelijk. Wij hebben een fantastisch uur gehad, en ik kan dit echt iedereen aanraden! Het is erg leuk om steeds d.m.v. verschillende raadsels samen verder te komen in het interactieve mysterie. Als je een keer een uitje wil maken met je vriendengroep, gezin, of wat dan ook, check it out!!

  Thomas Vissers


 • Escape game: De van Gogh Code
  Erg spannend, moeilijke puzzels. Wanneer je de kamer binnenstapt denk je: "oké en nu?" Maar dan begint het te lopen en wordt het steeds leuker.

  Lisette V Vuuren


 • Escape game: Het Spel
  We hebben met onze vriendengroep een erg gezellige en spannende middag gehad bij project escape. Als er een nieuwe kamer komt komen wij zeker terug!

  Era V.


 • Escape game: Het Spel
  Tweede Escape Room die we ooit deden en erg leuk! Met zijn vijfen gehaald met 13 minuten over, goede combinatie van raadsels en een paar leuke schrikmomentjes. Aanrader om te doen met vrienden, collega's of familie!

  Luukjol


 • Escape game: The Secret Agent Room
  Was heel erg leuk. Veel gelachen en ook echt spannend met toffe onthullingen. Fun for everyone.

  Ronald de Zeeuw


 • Escape game: The Laboratory Of Dr. Lev Pasted
  Ondanks onze failed mission, hebben ons heel erg goed vermaakt, was echt superspannend en de tijd vloog voorbij! Mijn nichtje en neefje hebben al plannen gemaakt voor een volgende missie

  Viola Zegveld