World of Escape Rooms - Real-life escape games in Limburg

Escape Rooms in Limburg are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in Limburg. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.Latest escape room reviews  • Escape game: Investigate Discover Escape
    Gezellig uitje voor het hele gezin Een super gezellige ochtend gehad bij de Escaperoom in Ospel. Zeker een aanrader voor het gehele gezin. We hebben erg veel plezier hier gehad. De locatie is zeer mooi en een leuke gezellige ruimte om ook iets te drinken/ eten. Graag willen we ook de nieuwe kamer snel gaan bezoeken als deze klaar is!!

    Eefje Raemakers


  • Escape game: Het Geheim Van De Farao
    Het was een geweldige middag, de kamer is leuk ingericht en wij hadden het geluk om er op tijd uit te komen, alhoewel het bijna jammer was dat het erop zat omdat het puzzelen en zoeken naar de juiste oplossing een erg leuke uitdaging is! Het is dus een echte aanrader! Het was voor mij de eerste keer, maar het smaakt zeker naar meer!

    Sandra Princen